Здравейте,алфисти моля за съвет- нормално ли е тропането на предницата при неравности по пътя майстора казва, че всичко е наред.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с предницата 156
Collapse
X
-
Може по окачването всичко да е наред ...трябва да се види да не би да тропа рейката .... може да си за смяна на тампони на амортесьорите ..... Стабилизиращата щанга -ок ли е?
-
От къде да знае човека? Той ходи на сервиз. Майстора му казва, че всичко ок, но колата тропа. Следователно сменя сервиза. Не трябва да тропа.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеТампони за стабилизираща щанга.Гаранция ти давам.Слагаи полиоретан.Ладови и те стават.
Сменя майстора с такъв дето и гледа където трябва.
Comment
-
Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщениеМойта клопа от рейката. Всичко друго е ОК. Някой колеги гледам се оплакват, че вече се е напикала. Днес ще я бастивам. Та свали маншоните и провери рейката.
Трудно се диагностицират на място, защото щангата е под напражение, когато колата е на гуми или вдигната от едната страна. Трябва да се откачат биалетките и да се види луфтът.
Аз смених моите миналата седмица и си мислех, че освен тампоните имам и носачи, болтове и т.н. разбити. Оказаха се само тампоните ... дори биалетки бях взел, ама нямаше нужда да ги сменям - тия бяха още кокал.
Сега колата стъпва като в масло, а преди това 1 год. имах чувството, че в някой малка неравност ще си загубя моста.
Но си прав ... диагностика му е майкатаsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеАми пускал сам тема от коя лада стават и как стават.А дали ще ги сложите си е ваш проблем.Аз 40000км. сам с тах и няма ядове.Поздрави.
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...8+%EB%E0%E4%E0sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от rumen671 Покажи съобщениеЗдравейте,алфисти моля за съвет- нормално ли е тропането на предницата при неравности по пътя майстора казва, че всичко е наред.sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment